ProduseDatele de contact si de identificare ale SC SABIMOTO AGROINVEST SRL sunt urmatoarele:

Societatea: SC SABIMOTO AGROINVEST SRL
Mun. Slatina, Str. Aleea Muncii, Nr. 15A, Bl. FB9A, Sc. A, Ap. 4, Jud. Olt
Nr. Inreg. Registrul Comertului: J28/264/2013
Cod Unic de Inregistrare: RO31574690
Capital Social: 200 RON

Telefoane:
0760191199
0249435516

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website


Descrierea produselor

Website-ul sabimoto.ro foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona.

Politica de preturi

Toate preturile aferente produselor sau tarifele serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Pretul afisat in cosul de cumparaturi este pretul ce va fi platit de catre cumparator, fara alte tarife sau taxe suplimentare.

Transport si Livrare

Produsele se vor livra si plati utilizind una dintre modalitatile disponibile alese la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi. 
Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza de regula intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.

Limitarea raspunderii

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale website-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a vizitatorilor/utilizatorilor.
In limita prevederilor Termeni si Conditii, SABIMOTO AGROINVEST SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.


Feedback

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu website-ul sabimoto.ro, va rugam sa ne contactati la unul dintre numerelel de telefon afisate mai sus, de luni pana duminica, cu exceptia sarbatorilor legale, intre orele 7:30 - 22:30 sau prin e-mail la contact@sabimoto.ro
Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la website-ul sabimoto.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SABIMOTO AGROINVEST SRL .

© Ultima modificare: Mai 2013 - SABIMOTO AGROINVEST SRL SRL

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. SABIMOTO AGROINVEST S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 24043/24.05.2013.

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.
Viziteaza site-ul Sabimoto.ro pe ShopMania
ShopMania eCommerce Widget
PriceWatcher.ro Jingle TRX Director Web Portal Info Folie Auto by CaraProtekt Director web